I varje grässtrå såg jag en eld

I varje grässtrå såg jag en eld

För dig som är mer för att läsa diktsamlingar och poetiskt lagda böcker, snarare än berättelser eller romaner av olika slag, kan I varje grässtrå såg jag en eld vara en passande bok för dig. Boken är en diktsamling skapad av Carolina Thorell, som närmare bestämt är den sjätte versionen av hennes diktsamlingar. 

Enligt de som själva läst och recenserat denna diktsamling, hennes sjätte upplaga, sägs det att samlingen bjuder på en salig blandning av allt möjligt. Det är spännande och underhållande, fint och vackert, sorgligt och svårt, lekfullt och intensivt. Oavsett om du vill bearbeta sorg eller bejaka livet kommer du hitta det du söker på någon av sidorna. 

Det finns med andra ord ingen tvekan om att Carolina Thorell är en mycket begåvad författare och diktkompositör som är välförtjänt sitt goda rykte. Hon har lyckats enormt med att få orden att tala, så att du som läsare bara ska kunna njuta, ta in och lyssna. När livet sammanflätas med döden på detta sätt blir det snabbt otroligt djupt och fint.